Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Vores råvarer

Dyrket med omtanke

Vi udvælger omhyggeligt råvarer og leverandører, der lever op til vores høje krav for fødevaresikkerhed og kvalitet - og til kundernes forventninger.

At bage godt bagværk med gode råvarer af høj kvalitet er Kohbergs vigtigste mission. Som fødevarevirksomhed skal vi leve op til høje standarder for fødevaresikkerhed og kvalitetssikring, og med både interne og eksterne audits bliver det kontinuerligt sikret, at vi opfylder alle myndighedernes krav.

Det er vigtigt for os, at alle de råvarer, vi benytter, er dyrket naturligt med omtanke for miljøet. Vi kræver af vores leverandører, at alle de mel- og kornprodukter, de leverer til Kohberg, er dyrket uden brug af glyphosat eller stråforkortere.

Vi bruger så vidt muligt danske råvarer, og hovedingrediensen i vores brød er altid dansk mel. Alle vores råvarer er underlagt en systematisk kontrol for relevante pesticider og toksiner, og en professionel kvalitetsafdeling sikrer, at alle love og regler inden for fødevaresikkerhed bliver overholdt.

Gode fødevare

Omhyggeligt udvalgte råvarer

Danske afgrøder
Hovedingrediensen i vores bagværk er mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark. Vi bager med dansk mel, fordi kontrollen af de danske afgrøder er utrolig grundig – og det betyder, at vi med dansk mel er garanteret en høj fødevaresikkerhed, som vi kan give videre til vores kunder.

Certificeret palmeolie
Siden 2014 har Kohberg været certificeret efter RSPO - ”Round table on Sustainable Palm Oil” - og kravet om kun at anvende RSPO certificeret palmeolie gælder i hele vores forsyningskæde.

Danske råvarer er et meget vigtigt parameter for os, og vi arbejder fortsat for at indføre flere danskproducerede ingredienser.
Britt Hougaard Head of Marketing, Innovation & Communication
Nytænkning til brødhylden

Upcyclet maskmel

I 2022 indledte Kohberg et samarbejde med den danske virksomhed Agrain®. De har udviklet en helt ny metode, hvor de kan upcycle og genudnytte mask.

Mask er "brugte korn" - et restprodukt i forbindelse med brygning af øl. Når bryggeriet har trukket sukkerstofferne ud af kornene for at gære øllet, har de ikke mere at bruge kornene til - og det er masken. Masken bliver presset, tørret og upcyclet til mel. 

Læs mere