Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero

Julehapsere med kirsebærglaseret andebryst

20. okt. 2023
Del
Print
Ingredienser
Fremgangsmåde
1
Start med at stege andebryst ved svag varme med skindsiden nedad (ca. 5 min.).
2
Krydr dernæst andebryst med salt og peber og steg det færdigt i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min. til kernetemperatur på ca. 58-60 grader. Lad det trække i ca. 15 min.
3
Varm kirsebærsauce op på en pande og glaser andebrystet deri. Skær tynde skiver af andebryst.
4
Fileter appelsiner og pres saften ned i en skål. Bland saften med salatmayonnaise, sennep, presset hvidløg og grofthakkede valnødder. Smag til med salt og peber.
5
Finsnit spidskål og grønkål, og vend dem i valnøddemayonnaise.
6
Optø og udstik Kohberg Durum Gastro i passende størrelse (både bund og top). Bag dem gyldne i ovnen ved 200 grader i ca. 5 min.
7
Kom kålsalat, glaseret andebryst, appelsinfileter, skalotteløgsringe og friske krydderurter på Kohberg Durum Gastro.