Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i plastposen ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastpose, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, surdej (vand, Rugmel^), solsikkekerner 10%, rugkerner^ 8%, byggryn^ 7%, rugmel^, havreflager^ 5%, hørfrø 5%, blå birkes 2%, hvedegluten, hirse 2%, granuleret majs 2%, græskarkerner 2%, durumhvedemel, salt tilsat jod, chiafrø, gule hørfrø, bygmaltekstrakt, fermenteret hvedemel, gær. Drys: rugkerner^. ^Fuldkorn
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Byg, Havre, Hvede
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1097 kJ/262 kcal
-
Fedt: 10 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,2 g
-
Kulhydrat: 28 g- heraf sukkerarter: 1,9 g
- Kostfibre: 7,7 g
- Protein: 10 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 14 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 10500 g.
- Vægt: 750 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15-18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage