Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Økologisk Fuldkornsrugbrød 950 g

Økologisk Fuldkornsrugbrød

For at give en lækker og velsmagende oplevelse til frokostbordet har vi bagt Økologisk Fuldkornsrugbrød. Brødet er bagt på økologisk rug, rugkerner, hørfrø, solsikkekerner, havre og hvedeflager. For et ekstra pift har vi drysset toppen med rugdrys.
Download product data sheet

ca. 950 g. -Varenr: 10000364

Tilberedning
Bagevejledning: Optøs i plastpose i minimum 3 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Tag ud af plastpose inden afbagning. Optøet: Bages ca. 15 – 18 minutter ved 180 °C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner* 22%, surdej (rugmel* 7%, vand, surdejskultur), hørfrø*, rugsigtemel*, hvedemel*, rugmel* 5%, bygmaltekstrakt*, salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: rugkerner*. *: Økologisk
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:932 kJ/222 kcal
  • Fedt: 5,1 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,5 g
  • Kulhydrat: 33 g
    - heraf sukkerarter: 2 g
  • Kostfibre: 8,6 g
  • Protein: 6,7 g
  • Salt: 1,1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 180 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15 – 18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage