Tilberedning
Bagevejledning: Optø i minimum 1 time ved stuetemperatur inden afbagning. Kan anvendes som "tø & server". Kan med fordel lunes 2-3 min. i ovn ved 180°C eller i klaprister. Tilberedning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Hvedemel, grød 23 % (vand, havregryn, hvedegluten, hvedemel, stabilisator (E415), rugmel), vand, hørfrø, rapsolie, solsikkekerner, sukker, durumhvedemel, salt tilsat jod, gær, hvedegluten, melbehandlingsmiddel (enzymer (af hvede), E300). Drys: durumhvedemel. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Havre, Rug, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1319 kJ/314 kcal
-
Fedt: 12 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,2 g
-
Kulhydrat: 39 g- heraf sukkerarter: 5,9 g
- Kostfibre: 4,6 g
- Protein: 11 g
- Salt: 1,5 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 48 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4800 g.
- Vægt: 100 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage