Tilberedning
Bagevejledning: Optø i plastpose i minimum 3 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Optøet: Bages ca. 10 minutter ved 180° C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, rugsigtemel, solsikkekerner, hørfrø, palmeolie, rugmel, hvedekerner, hvedegluten, salt tilsat jod, hvedefibre, yoghurtpulver (mælk), rugkerner, pasteuriserede æg, tørgær, bygmaltekstrakt, rapsolie, tørret surdej (rugmel, surdejskultur), melbehandlingsmidler (E300), surhedsregulerende midler (E330). Drys: hvedekerner. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Glutenholdigt korn, Byg, Rug Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1157 kJ/275 kcal
-
Fedt: 6,6 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,5 g
-
Kulhydrat: 42 g- heraf sukkerarter: 2,1 g
- Kostfibre: 4,6 g
- Protein: 9,5 g
- Salt: 0,9 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 7 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4200 g.
- Vægt: 600 g.
- Optøningstid: 180 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 10 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage