Tilberedning
Bagevejledning: Læg den frosne baguette på en bageplade. Optøs ved stuetemperatur i 30-60 minutter. Varm ovnen op til 210°C og bag baguetten i henhold til nedenstående bagetemperaturer og -tider. Den præcise bagetemperatur og bagetid afhænger af den pågældende ovntype. Bagetemperatur i industri-/etageovn: 185°C. Bagetemperatur i varmluftovn: 180°C. Bagetid: ca. 15 minutter.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, rugmel, gær, salt, druesukker, bygmaltekstrakt. Drys: hvedemel. Kan indeholde spor af mælk, æg, soja, nødder (hasselnødder, valnødder, mandler), selleri og sesam.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Byg Kan indeholde spor af Soja, Æg, Hasselnød og hasselnødprodukter, Sesamfrø, Selleri, Mælk, , Mandel og mandelprodukter, Nødder
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1015 kJ/239 kcal
-
Fedt: 0,8 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g
-
Kulhydrat: 49 g- heraf sukkerarter: 1,2 g
- Kostfibre: 3 g
- Protein: 7,9 g
- Salt: 1,7 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 25 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 8500 g.
- Vægt: 340 g.
- Optøningstid: 30-60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 24 stk
- Holdbarhed: 365 dage