Tilberedning
Optø i plastpose i minimum 5 timer ved stuetemperatur inden afbagning. Optøet: Bages ca. 15-18 minutter ved 180° C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner*, hvedemel, rugmel*, solsikkekerner, hørfrø, rødbede 3%, rugsigtemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, peberrodspulver, tørret surdej (rugmel*, surdejskultur), tørgær, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af sesamfrø. *: Fuldkorn
Allergener:
Indeholder Hvede, Rug, Byg, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:959 kJ/229 kcal
-
Fedt: 7,1 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
-
Kulhydrat: 29,7 g- heraf sukkerarter: 3,8 g
- Kostfibre: 7,3 g
- Protein: 7,8 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 12 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 8400 g.
- Vægt: 700 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15-18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage