Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Rugkernerugbrød i bagepose

Rugkernerugbrød i bagepose

Lad dine gæster nyde et klassisk, mørkt og kernefyldt Rugkernerugbrød. Et smagfuldt rugbrød i bagepose, der holder brødet saftigt. Det er bagt på surdej, rug- og hvedemel, og vi har tilsat velsmagende rugkerner. Brødet er skiveskåret, fleksibelt og ideelt til traditionelt smørrebrød.
Download product data sheet

27 skiver, ca. 1150 g. -Varenr: 18981000

Tilberedning
Optø i plastpose i ca. 5 timer ved stuetemperatur og bages i emballagen ved 100°C i 35-40 min. Håndteres forsigtigt, da den frosne emballage er skrøbelig.
Ingredienser:
Surdej (Rugmel*, vand), vand, rugsigtemel, rugkerner* 14%, rugmel*, hvedemel, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, gær, melbehandlingsmiddel (E300). *: Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Byg

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:880 kJ/208 kcal
  • Fedt: 0,8 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
  • Kulhydrat: 41 g
    - heraf sukkerarter: 3 g
  • Kostfibre: 7 g
  • Protein: 5,7 g
  • Salt: 1,1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 9200 g.
  • Vægt: 1150 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 35-40 min.
  • Bagetemperatur: 100 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage