Hos Kohberg har vi mange års ekspertise indenfor wienerbrød, og vi ved, hvordan man bager en god kanelsnegl, en farverig spandauer eller den helt rigtige hanekam.
Det er en særlig disciplin at bage smagfulde wienerbrød, der har den sprødhed og lethed, som kendetegner den danske klassiker. Disciplinen mestrer vores dygtige bagere – og her er de gode råvarer og en god grunddej en stor del af hemmeligheden. Dertil kommer den specielle lamineringsteknik, som gør wienerbrødet lækkert flaget og luftigt.
Laminering er en foldeteknik, hvor dej og margarine skiftevis lægges i lag og rulles. Wienerbrød består af op til 27 lag afhængigt af, hvilket brød der skal bages, og det er lagene, der skaber den struktur, vi kender. Hos Kohberg bruger vi rullemargarine i stedet for smør, når vi laminerer, fordi rullemargarinen er meget smidig – og så er det en dansk opfindelse, som er udviklet særligt til bagning af wienerbrød.
Når du har færdigbagt vores wienerbrød, kan du servere det for dine gæster, som det er – friskt og lækkert lige fra ovnen. Hvis du har lyst, kan du sætte dit eget præg på serveringerne med pynt.
Her er tips til at pynte wienerbrødet lækkert: