Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk

Historien om Kohberg startede for mere end 60 år siden i den lille sønderjyske by Bolderslev

I dag er Kohberg Danmarks største dansk- og familieejede bageri. Vi sørger for lækre brød og bagværk til professionelle køkkener, caféer, skoler og hoteller over hele Danmark. I flere af vores produktkategorier indgår både økologiske og veganske varianter – og vi tilbyder også gluten- og laktosefrit brød.

Kohberg er en mangfoldig virksomhed med mange forskellige nationaliteter, og vores knap 500 medarbejdere – heraf mere end 80 uddannede bagere – arbejder i vores tre bagerier i Bolderslev, Haderslev og Taastrup.

Uanset baggrund deler vi en stærk passion for godt brød.

Vi gør godt brød tilgængeligt for alle

Med vores mission, vision og værdisæt har vi sat nogle klare rammer for os selv og vores virke. Hos Kohberg synes vi, at godt brød er en menneskeret. Vi er bagere. Med passion for brød, giver vi god smag og gør friske brødoplevelser nemme for dig. Vi vil være den mest værdiskabende og attraktive bagerivirksomhed for vores kunder og Kohberg.

Ind til kernen

Kohberg er fyldt med ærlige og jordnære kerneværdier. Vi bager alt vores frisk indpakkede brød af dansk mel uden stråforkortere og GMO.

Vi vælger vores råvarer for deres gode og nærende egenskaber, og de råvarer, vi benytter i vores friskindpakkede brød, er dyrket naturligt med omtanke for miljøet.

Faglærte bagere sikrer kvaliteten

Vi har omkring 80 kompetente faglærte bagere på vores bagerier, og de sikrer den ensartede kvalitet og bevarer de stolte håndværksmæssige traditioner i måden, brødet bliver bagt på.

Vores tre bagerier

Det startede med et lille lokalt rugbrødsbageri i den sønderjyske by Bolderslev. Siden blev H.C. Andersen Bagergården i Haderslev og Trianonbageriet i Taastrup på Sjælland også del af Kohberg.

Lige siden begyndelsen har Kohberg været i rivende udvikling, og det vil vi naturligvis blive ved med. Men vi holder samtidig fast i de stolte bagertraditioner, der fra starten har været kernen i Kohberg. Det er grundstenen i alt, vi gør, og fundamentet for vores tre bagerier.

  • Kohberg Bakery Group A/S Kernesvinget 1 DK-6392 Bolderslev
  • H.C. Andersen Bagergården A/S Sverigesvej 3 DK-6100 Haderslev
  • Kohberg Bakery Taastrupgårdsvej 24 DK-2630 Taastrup