Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk

Vi har høje krav for fødevaresikkerhed og kvalitet.

Vi benytter os af en lang række mærker, der gør det lettere at navigere mellem produkterne uden at læse hele varedeklarationen. De garanterer, at brødet lever op til krav indenfor bl.a. ernæring, oprindelse og bæredygtighed. Her kan du læse, hvad de forskellige mærkningsordninger betyder.
Hero

Dansk mel

Vi bager med mel fra korn, der er dyrket i Danmark uden stråforkortere og uden sprøjtemidler med glyphosat. Med dansk mel udleder det enkelte brød cirka 20 procent mindre CO2, end hvis vi bruger mel, der er kørt hertil fra udlandet.

Ø-mærket

Det røde Ø-mærke er en garanti for, at et økologisk produkt er kontrolleret af de danske myndigheder, som jævnligt fører kontrol med de jordbrug og virksomheder der producerer, forarbejder, pakker eller mærker de økologiske varer i Danmark.

Økologi (EU)

Med EU's økologimærke, viser det, at produktet er økologisk og er produceret samt kontrolleret efter retningslinjerne i EU's økologiforordning.

Vegansk

Det Grønne Hjerte er en garanti for, at produkterne ikke indeholder nogen former for animalske produkter – som f.eks. mælk, æg og honning.

Fuldkornsmærket

Fuldkornsmærket sikrer dig en vare med masser af fuldkorn. Det betyder, at alle kornets dele er med - også kim og skaldele, hvor de fleste fibre, vitaminer og mineraler sidder. Fuldkornsmærket stiller krav til produkternes indhold af fuldkorn samt yderligere krav til indholdet af fedt, sukker, salt og kostfibre.

Nøglehulsmærket

Nøglehulsmærket er et fælles nordisk ernæringsmærke, der gør det nemt at vælge sundere og leve efter kostrådene i hverdagen. Hvis du går efter produkter med Nøglehulsmærket er du sikret, at produktet lever op til et eller flere krav for indhold af fedt, sukker, salt eller kostfibre.

RSPO

RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) er en certificeringsordning, der blev etableret i 2004 for at sætte en stopper for de negative konsekvenser, den globale efterspørgsel på palmeolie havde medført, bl.a. i Indonesien og Malaysia, hvor palmeolien var den primære årsag til, at den tropiske regnskov blev fældet. RSPO certificeringen garanterer, at palmeolien lever op til miljømæssige og sociale principper og kriterier.

BRCGS

En certificering, der stiller nogle af de højeste krav til fødevareproducenter om ledelse, produktsikkerhed, hygiejne og medarbejderuddannelse. Kravene omfatter udførlige beskrivelser af alle procedurer og arbejdsprocesser, der hvert år bliver kontrolleret af et certificerende organ. Med BRC Food Certificate sikrer vi en meget høj grad af fødevaresikkerhed for alle vores produkter.

SMETA

SMETA er en global anerkendt standard, der måler på en virksomheds arbejde med CSR-initiativer, som arbejdsforhold, -sikkerhed og forretningsetik. I Kohberg er vi tilknyttet SMETA-ordningen gennem et medlemskab hos SEDEX, og vi sætter dermed høje krav til vores egen rolle som ansvarlig arbejdsgiver.

CSR-rapport 2023

Det vil altid være kernen i Kohbergs forretning og vores mission som bageri at levere godt brød til alle vores kunder. Men vi vil mere end det.

Vi handler ansvarligt, og vi forsøger at påvirke vores omverden til at gøre det samme - og det er grundstenen i vores arbejde med CSR.

I vores CSR-rapport kan du læse mere om vores handlinger og vores mål.

Kvalitet og fødevaresikkerhed er vores topprioriteter. Vi er certificerede og stiller de strengeste krav til os selv og hinanden. Det er din garanti for godt brød, som du trygt kan spise, sælge og servere.
Line Ransby Olsen Group Quality Manager