Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Julebuffeten

Ingen julefrokost uden smagfuldt rugbrød

I juletiden samler danskerne sig til hygge med nære og kære. Julefrokosten er ét af samlingspunkterne, og traditionen tro hører alverdens lækre retter og serveringer sig til. Lad Kohberg stå for brødet, så du kan kræse om anretningen af en overdådig julebuffet, der får dine gæsters tænder til at løbe i vand.

Julen i Danmark er højsæson for hygge og traditioner. En af de helt store traditioner er julefrokosten, og hvad er vigtigere i den sammenhæng end rugbrødet, der samler danskerne til både hverdag og fest?

Hos Kohberg banker vores julehjerter for rugbrød, der er vores helt store passion. Vi elsker at bage det – og efter mere end 50 år med hænderne i brøddejen glæder vi os stadig over, at rugbrød er fast inventar på de danske julefrokostborde. Vi værner om vores traditionsrige bageproces og gør os hver dag umage for at efterleve den – præcis som danskerne holder deres juletraditioner i hævd.

Vi er både stolte af vores brød, men også af vores tradition som familieejet bageri. En tradition, der udspringer af vores vision om at bage godt brød til danskerne. Vi har over 80 faglærte bagere på vores bagerier, og de sikrer den ensartede kvalitet og bevarer de stolte håndværksmæssige traditioner i måden, brødet bliver bagt på. Det er gennem årene blevet til et stort sortiment af friske rugbrød.

Rugbrød til enhver smag
Vi ved, at alle har forskellig smag. Derfor sørger vi for at bage mange forskellige slags rugbrød, så du altid har mulighed for at finde netop det rugbrød, der passer allerbedst til din juleservering.

Når du skal hygge om dine gæster i juletiden, er en flot og fristende julefrokostbuffet garant for glade maver og god stemning. Julefrokostmenuen kan variere fra køkken til køkken, men rugbrødet er en fast bestanddel af menuen. Hvis du lader Kohberg stå for at bage brødet til din buffet, har du tid til at koncentrere dig om at sammensætte en uimodståelig menu.

Saml inspiration til din julemenu her.

Bagergårdens serie

Perfekt til julefrokostbuffeten

Vores serie består af fem smagfulde rugbrød, hvor saftighed og friskhed er i højsædet. Bagergårdens findes i fem forskellige varianter, hvor saftighed og friskhed er kernen. Nogle elsker en grov skive, andre leder efter brødet med færrest mulige kerner – derfor bager vores bagere ikke bare én type rugbrød. Derudover har Bagergårdens rugbrød to dages ekstra holdbarhed, så selvom du ikke får leveret rugbrød hver dag, kan du stadig servere lækkert og saftigt rugbrød.