Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Økologi

Økologi er en hjertesag for os

Hos Kohberg synes vi, at alle fortjener at sætte tænderne i udsøgt brød, hvor der er kredset for enhver detalje. At bage økologisk kræver lidt ekstra af vores 80 bagere, fordi økologiske råvarer kan være uforudsigelig at arbejde med. Derfor er det med stolthed, omhu og passion, vi forvandler lækre økologiske råvarer til et varieret udvalg af lækre, smagfulde brød.

I vores sønderjyske brødbageri bager vi hver dag økologiske brød, der er tilpasset dine serveringsbehov og dine gæsters smagsløg. Altid med gode økologiske råvarer, som vores bagere har gjort sig umage for at udvælge, og godt bagerhåndværk i højsædet.
 
Økologiske råvarer kan imidlertid være uforudsigelige at bage med, da hver portion dej skal justeres og tilpasses, hvis det økologiske brød skal smage, dufte og føles ens hver gang. 

Hos Kohberg tilbyder vi et stort økologisk sortiment med alt fra rugbrød til sandwich og morgenbrød, der giver dig mulighed for at sætte økologi på bordet til alle serveringer. 

Bagt med økologisk dansk mel

Nye muligheder inden for økologi har gennem årene givet flere og bedre økologiske råvarer. Det betyder, at vi med dansk økologisk mel fra korn dyrket uden stråforkortere og andre gode økologiske råvarer kan optimere vores opskrifter og dermed bage endnu bedre økologiske brød til dit køkken.