
Rugbrød m. balsamico- og honningbagte rødbeder
11. dec. 2024
Print
Ingredienser
1
Forvarm ovnen til 160°C. Skræl rødbederne, og dryp balsamicoeddike og honning over rødbederne, og drys med lidt salt. Pak rødbederne godt ind i sølvpapir, og bag dem i ovnen i ca. 1 time, eller indtil de er møre. Lad rødbederne køle af, og skær dem derefter i stave.
2
Mos gedeosten i en skål, og rør den sammen med creme fraiche, indtil du får en blød og smørbar konsistens. Smag til med salt og peber.
3
Smør rugbrødet med et generøst lag gedeostecreme. Dup rødbedestavene tørre med et stykke køkkenrulle, og læg dem ovenpå gedeosten. Drys med ristede nødder for ekstra knas.
4
Pynt med et drys rødbedepulver, hvis du har det, og afslut med et par friske kørvelblade.