Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero

Rugbrød med lamme roast

11. dec. 2024
Del
Print
Ingredienser
Fremgangsmåde
1
Pres hvidløget og bland det med en smule olie, salt og peber. Gnid blandingen grundigt ind i lammet.
2
Varm en pande op med lidt olie, og brun lammet ved høj varme. Skru derefter ned til medium varme, og steg lammet i ca. 5-6 minutter på hver side. Lad lammet hvile og køle af, inden det skæres ud.
3
Kog vand, sukker, eddike og stjerneanis op i en gryde. Tilsæt sennepskorn, og lad det småkoge i 5 minutter. Tag gryden af varmen, og lad blandingen trække i mindst en time.
4
Skræl sellerien, og skær den i helt tynde strimler. Drys med salt, og vend det godt rundt. Lad det trække i 30-60 minutter. Skyl derefter grundigt med koldt vand, og læg strimlerne til tørre i et viskestykke.
5
Blend mynte, persille og creme fraiche, indtil du får en glat og cremet konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt de tørrede selleristrimler og kapers til dressingen, og rør det hele godt sammen.
6
Skær lammekødet i tynde skiver, og læg dem pænt på rugbrødet. Fordel selleriremouladen ovenpå, drys med et strejf af sennepskorn.