Rugbrødschips
                        4. apr. 2025
                    
                        
                        
                
            
                            
                            Print
                        
                    
                    Ingredienser
                    
                                
                                    
                                    
                                
                                
                                    
                                    
                                
                                
                                    
                                    
                                
                                
                                    
                                    
                                
                                
                                    
                                    
                                
                                
                                    
                                    
                                
                                
                                    
                                    
                                
                    
                
                
                                        1
                                    
                                    Optø dit Gyldenmask rugbrød, eller brug dine rugbrødsrester. 
                                
                                        2
                                    
                                    Bræk det i stykker og smuldre det i en skål. 
                                
                                        3
                                    
                                    Tilfør 500 ml vand over brødet og vendt det rundt.
                                
                                        4
                                    
                                    Kom rugbrødet i en foodprocessor og tilfør 300 ml vand. 
                                
                                        5
                                    
                                    Blend det til en grød, og tilfør derefter lidt rosmarin og timian efter behov.
                                
                                        6
                                    
                                    Halvér grøden på to bageplader med bagepapir, og smør det tyndt ud.
                                
                                        7
                                    
                                    Drys med paprika, rosmarin, hakkede græskarkerner og flagesalt.
                                
                                        8
                                    
                                    Bag i forvarmet ovn ved 110°C. i ca. 1,5 til 2 timer.
                                
                                        9
                                    
                                    Lad det afkøle og bræk derefter i de ønskede stykker.