Tilberedning
Tilberedning: Optø ca. 1 time før servering ved stuetemperatur. Eller bages direkte fra frost i indpakningen i ca. 5-6 min / 180°C. Fjern folien umiddelbart efter bagning.
Ingredienser:
Vand, kartoffelstivelse, glutenfri Fuldkornshavremel, græskarkerner (7%), røde linser (7%), solsikkekerner, fuldkornsrismel, glutenfri malt (byg), rapsolie, gær, risstivelse, stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose), psylliumskalpulver, sukker, salt tilsat jod, glutenfri havreflager, fortykningsmidler (guarkernemel, xanthangummi), emulgator (mono-og diglycerider af fedtsyrer (raps)).
Allergener:
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1124 kJ/268 kcal
-
Fedt: 11 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,5 g
-
Kulhydrat: 33 g- heraf sukkerarter: 2,1 g
- Kostfibre: 5,8 g
- Protein: 7,2 g
- Salt: 1,09 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 1 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 65 g.
- Vægt: 65 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 5-6 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Holdbarhed: 365 dage