Tilberedning
Tilberedning: Optø ca. 60 min. ved stuetemperatur. Kan med fordel lunes i 2-3 min. ved 180°C. Velegnet til klaprister.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, durumhvedemel, rugkerner^ 12%, rugmel^ 6%, surdej (rugmel^, vand), kartoffelflager, salt tilsat jod, sukker, bygmaltmel^, palmeolie, tørgær, majsstivelse, bygmaltekstrakt, stabilisatorer (E412), tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), rapsolie, dextrose, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: Kartoffelflager. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede, Rug, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1049 kJ/251 kcal
-
Fedt: 2,6 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,1 g
-
Kulhydrat: 46 g- heraf sukkerarter: 3 g
- Kostfibre: 5 g
- Protein: 7,6 g
- Salt: 1,8 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 40 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 4320 g.
- Vægt: 108 g.
- Optøningstid: 60 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage