Tilberedning
Tilberedning: Lunes i ovn eller toaster.
Ingredienser:
Hvedemel 54%, vand, surdej (vand, bygmel^, mælkesyrekultur) 6%, rugmel^ 4%, durumhvedemel 4%, fuldkornshvedemel^ 3%, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur) 2%, salt tilsat jod, tørgær, fermenteret hvedemel 1%, olie af oliven pomace, sukker, bygmaltekstrakt, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: durumhvedemel. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede, Byg og Rug.
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1103 kJ/264 kcal
-
Fedt: 2,2 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
-
Kulhydrat: 49 g- heraf sukkerarter: 1,6 g
- Kostfibre: 3,4 g
- Protein: 9,4 g
- Salt: 1,5 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 6 stk
- Nettovægt pr. kolli: 2400 g.
- Vægt: 400 g.
- Bagetid: min.
- Antal pr. palle: 36 stk
- Holdbarhed: 7 dage