Tilberedning
                        
                
                            Tilberedning: Lunes i ovn eller toaster.
                        
                    
                    Ingredienser:
                    
                            
                                
                    
                
                    
                                    Hvedemel 54%, vand, surdej (vand, bygmel^, mælkesyrekultur) 6%, rugmel^ 4%, durumhvedemel 4%, fuldkornshvedemel^ 3%, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur) 2%, salt tilsat jod, tørgær, fermenteret hvedemel 1%, olie af oliven pomace, sukker, bygmaltekstrakt, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: durumhvedemel. ^Fuldkorn.
                                
                            
                        Allergener:
                        
            
                            Indeholder Hvede, Byg, Rug og Glutenholdigt korn.
                        
                    Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1103 kJ/264 kcal
 - 
                                                Fedt: 2,2 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
 - 
                                                Kulhydrat: 49 g- heraf sukkerarter: 1,6 g
 - Kostfibre: 3,4 g
 - Protein: 9,4 g
 - Salt: 1,5 g
 
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 6 stk
 - Nettovægt pr. kolli: 2400 g.
 - Vægt: 400 g.
 - Bagetid: min.
 - Antal pr. palle: 36 stk
 - Holdbarhed: 7 dage