Tilberedning
Tilberedning: Bages i folien i ca. 8-10 min. /180°C fra frost. Fjern folien umiddelbart efter bagning.
Ingredienser:
Ingredienser: vand, majsstivelse, sukker, margarine (rapsolie, kokosolie, vand, fuldhærdet rapsolie, salt, emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer), surhedsregulerende middel (citronsyre), naturlig aroma, vitamin A), kartoffelflager, rapsolie, Æggeblommer (æggeblommer, salt), risstivelse, tapiokastivelse, psylliumskalpulver, gær, kanel (1%), rørsukkersirup, modificeret tapiokastivelse, stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose), fortykningsmiddel (guarkernemel), salt tilsat jod.
Allergener:
Indeholder Æg
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1244 kJ/296 kcal
-
Fedt: 13 g.- heraf mættede fedtsyrer: 3,3 g
-
Kulhydrat: 43 g- heraf sukkerarter: 14 g
- Kostfibre: 2,9 g
- Protein: 1,1 g
- Salt: 0,76 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 1 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 85 g.
- Vægt: 85 g.
- Bagetid: 8-10 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Holdbarhed: 458 dage