Tilberedning
Tilberedning: Optø ved stuetemperatur i ca. 2 timer - gerne tildækket med plastik for at undgå udtørring. Kan med fordel lunes i 2-3 min. ved 190°C.
Ingredienser:
Hvedemel, smør (mælk) 27%, sukker, vand, pasteuriserede æg, gær, kanel, sødmælkspulver, modificeret stivelse, rapsolie, salt, vegetabilsk ærteprotein, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), melbehandlingsmidler (xylanase (hvede), amylase (hvede), E300), modificeret majsstivelse, dextrose. Kan indeholde spor af sesamfrø, hasselnødder og valnødder.
Allergener:
Indeholder Mælk, Hvede, Glutenholdigt korn og Æg. Kan indeholde spor af Nødder, Sesamfrø, Hasselnødder og Valnød.
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1723 kJ/412 kcal
-
Fedt: 24 g.- heraf mættede fedtsyrer: 15 g
-
Kulhydrat: 42 g- heraf sukkerarter: 19 g
- Kostfibre: 1,9 g
- Protein: 5,6 g
- Salt: 0,42 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5400 g.
- Vægt: 108 g.
- Optøningstid: 120 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage