Tilberedning
Tilberedning: Optø ved stuetemperatur i ca. 2 timer - gerne tildækket med plastik for at undgå udtørring. Kan med fordel lunes i 2-3 min. ved 190°C.
Ingredienser:
Hvedemel, smør (mælk) 26%, sukker, vand, pasteuriserede æg, rørsukker, kardemommefrø 2%, gær, kardemomme, sødmælkspulver, modificeret stivelse, solsikkeolie, salt, vegetabilsk protein, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), konserveringsmidler (E202), surhedsregulerende midler (E330), dextrose, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), majsstivelse. Drys: Rørsukker og kardemommefrø. Kan indeholde spor af sesamfrø, hasselnødder, valnødder og pistacienødder.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Æg, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af Nødder, Sesamfrø, Hasselnødder,
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1723 kJ/412 kcal
-
Fedt: 23 g.- heraf mættede fedtsyrer: 14 g
-
Kulhydrat: 45 g- heraf sukkerarter: 22 g
- Kostfibre: 1,8 g
- Protein: 5,6 g
- Salt: 0,41 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5400 g.
- Vægt: 108 g.
- Optøningstid: 120 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage