Tilberedning
Tilberedning: Bag direkte fra frost i ca. 14-15 min. ved 190°C (varmluft), gerne med åbent spjæld.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, palmeolie, rapsolie, brun farin (sukker, rørmelasse), sukker, pasteuriserede æg, gær, modificeret stivelse, kanel, hvedegluten, vallepulver (mælk), vegetabilske emulgatorer (E471, E472e), salt, bygmaltmel, stabilisatorer (E412, E401, E516, E450), farvestoffer (E170, E160a), glukose, kokosolie, bygmaltekstrakt, geleringsmidler (E406), sødmælkspulver, naturlig aroma, glukosesirup, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), surhedsregulerende midler (E330), mælkeprotein. Kan indeholde spor af mandler, hasselnødder og pecannødder. Vedlagt: Hvid glasur (Sukker, vand, glukosesirup, kokosolie, surhedsregulerende midler(E260)).
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Byg, Mælk og Æg. Kan indeholde spor af Pekannødder, Nødder, Hasselnødder og Mandel.
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1703 kJ/407 kcal
-
Fedt: 29 g.- heraf mættede fedtsyrer: 12 g
-
Kulhydrat: 33 g- heraf sukkerarter: 13 g
- Kostfibre: 1,4 g
- Protein: 4,7 g
- Salt: 0,26 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 90 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 3600 g.
- Vægt: 40 g.
- Bagetid: 14-15 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 88 stk
- Holdbarhed: 450 dage