Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
FORBRUGERSERVICE

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Lever dit brød eller dine boller ikke op til dine forventninger? Udfyld formularen herunder, send den afsted - så hører du fra os hurtigst muligt.

Kvaliteten af vores brød og boller betyder rigtig meget for os - og selvom vi gør, hvad vi kan for at forhindre det, så kan der desværre alligevel opstå fejl. 

Hvis du har oplevet en fejl i et af vores produkter, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

VIGTIGT: Det er en stor hjælp for os, hvis du gemmer brødet, emballagen, koden fra posens lukkeclips samt andet relevant materiale, indtil du har hørt fra os. Det kan nemlig være, at vi for at finde frem til årsagen vil bede dig om at sende det til os.

Hvis du har fået en tandskade pga. et af vores produkter, vil vi bede dig udfylde reklamationsformular nedenfor. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt.

VIGTIGT: Husk at gemme det fremmedlegeme, der har forårsaget din tandskade. Fremmedlegemet er bevis for, at skaden skyldtes vores produkt.

Det er også en stor hjælp for os, hvis du har datoclipsen fra posen og produktets emballage.

Reklamationsformular

Produktinformationer
For at vi kan behandle din henvendelse, er det vigtigt for os at vide, hvilket produkt henvendelsen drejer sig om. Vi vil derfor bede dig tage et billede af produktet, som eksempelvis her:

Bagernes Bedste Rugbrød

Hvad er problemet med det produkt, du har købt?
Dine kontaktinformationer

Når du henvender dig til os, behandler vi dine personoplysninger i henhold til vores privatlivspolitik.