Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Vores værdier

Vi gør godt brød tilgængeligt for alle!

Hos Kohberg synes vi, at godt brød er en menneskeret. Vi er bagere, og med passion for brød sikrer vi gode brødoplevelser for dig - uanset hvor du handler.

Vores værdier

Ansvarlige

Vi tager et socialt ansvar og er ansvarlige over for kunder, leverandører og hinanden. Vi sætter en ære i, at du kan regne med os, og at vi til enhver tid handler troværdigt.

Nærværende

Vi har tillid til og respekt for hinanden, vi kommunikerer åbent og ærligt - og dét er grundlaget for den bedst mulige udvikling af vores brød og vores bagerier.

Teamorienterede

Vi hylder samarbejdet på tværs af funktioner, så vi kan udnytte vores forskellighed og mange kompetencer. Vi er bagere – og vi er meget andet. Summen af vores forskellighed er afgørende, når det gælder om at levere bagerbrød af højeste kvalitet.

Forandringsparate

Vi er nysgerrige og åbne, når det gælder om at søge nye veje, udfordre status quo og skabe endnu bedre resultater i et marked, der er i konstant udvikling og forandring. Vi bruger vores faglighed og lader os inspirere af hinandens kompetencer for at give alle vores kunder nye og velsmagende brødoplevelser.

Passionerede

Vores passion for det gode bagerbrød er vores daglige drivkraft, uanset hvad vi laver. Vi lægger alt vores engagement i udviklingen af vores brød – både når det gælder sundhed, gode råvarer og den gode smag. Vi er stolte af vores faglighed – på tværs af alle funktioner – og det slutprodukt vi hver eneste dag leverer til danskerne.

Vi samler på glade medarbejdere

I Kohberg skal alle medarbejdere have samme muligheder for at skabe sig en karriere og et velfungerende arbejdsliv. Det er vigtigt for os at skabe en rummelig arbejdsplads, der er attraktiv for alle – uanset personlige forhold eller kulturel identitet.

Mød Team Kohberg

Fra mark til mave

Det er helt naturligt for os at gøre, hvad vi kan for at mindske madspildet - også hjemme hos dig. Det kan være små tiltag som at bage rugbrød "i lange baner". Lyder det underligt?

Læs mere her.

Lange rugbrød reducerer madspild