Tilberedning
Tilberedning: Optø ved stuetemperatur i ca. 2 timer - gerne tildækket med plastik for at undgå udtørring. Kan med fordel lunes i 2-3 min. ved 190°C.
Ingredienser:
Hvedemel, smør (mælk) 27%, sukker, vand, pasteuriserede æg, gær, kanel, sødmælkspulver, modificeret stivelse, solsikkeolie, salt, vegetabilsk protein, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), konserveringsmidler (E202), surhedsregulerende midler (E330), dextrose, melbehandlingsmidler (amylase (hvede), xylanase (hvede), E300), majsstivelse. Kan indeholde spor af sesamfrø, hasselnødder, valnødder og pistacienødder.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Æg, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af Nødder, Sesamfrø, Hasselnødder,
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1723 kJ/412 kcal
-
Fedt: 24 g.- heraf mættede fedtsyrer: 15 g
-
Kulhydrat: 42 g- heraf sukkerarter: 19 g
- Kostfibre: 1,9 g
- Protein: 5,6 g
- Salt: 0,43 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5400 g.
- Vægt: 108 g.
- Optøningstid: 120 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 190 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage