Tilberedning
Tilberedning: Lunes 4-6 min. i ovnen ved 180 °C.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, fuldkornshvedemel^, durumhvedemel 3 %, salt tilsat jod, rapsolie, tørgær, sukker, konserveringsmidler (E282), melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: durumhvedemel. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Hvede
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1037 kJ/248 kcal
-
Fedt: 1,6 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,3 g
-
Kulhydrat: 47 g- heraf sukkerarter: 1,7 g
- Kostfibre: 2,5 g
- Protein: 9,1 g
- Salt: 1,1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 1 stk
- Nettovægt pr. kolli: 420 g.
- Vægt: 420 g.
- Bagetid: 4-6 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Holdbarhed: 7 dage