Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Formfranskbrød m. fuldkorn

Formfranskbrød m. fuldkorn

Dæk op med det lækre traditionelle formfranskbrød. Vi har bagt et mildt og aromatisk fuldkornsbrød med højt fiberindhold og en luftig krumme.
Download product data sheet

ca. 650 g. -Varenr: 18222000

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 3 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 10 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Fuldkornshvedemel^ 32%, vand, hvedemel, solsikkekerner, durumkerner^ 4%, rugsigtemel, havreflager^ 3%, hvedegluten, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), palmeolie, salt tilsat jod, sukker, tørgær, rapsolie, bygmaltmel, vegetabilske emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), bygmaltekstrakt, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300), surdejskultur. Drys: havreflager^. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Havre, Byg Kan indeholde spor af Sesamfrø

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1080 kJ/258 kcal
  • Fedt: 4,5 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1 g
  • Kulhydrat: 41 g
    - heraf sukkerarter: 1,4 g
  • Kostfibre: 5,2 g
  • Protein: 10 g
  • Salt: 0,95 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 9 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 5850 g.
  • Vægt: 650 g.
  • Optøningstid: 180 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 10 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 40 stk
  • Holdbarhed: 365 dage