Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Stenovnsbagt Flute

Stenovnsbagt Flute

Stenovnsbagte Flutes er velsmagende, rustikke flutes med let varierende udseende og drysset med mel. De er bagt på hvede- og rugmel og tilsat bygmaltekstrakt. En luftig krumme og lidt sej skorpe giver et lækkert bid. De har flere anvendelsesmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.
Download product data sheet

ca. 340 g. -Varenr: 18905000

Tilberedning
Tilberedning: Læg det frosne flute på en bageplade med bagepapir. Optøs ved stuetemperatur i 30-60 min. Forvarm ovnen til 210°C og bag i henhold til følgende bagetemperaturer og -tider. Den præcise bagetemperatur og bagetid afhænger af den pågældende ovntype. Bagetemperatur industri-/etageovn: 185°C, bagetid ca. 15 min. Bagetemperatur varmluftovn: 180°C, bagetid ca. 15 min.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, surdej (vand, hvedemel, rugmel), rugmel, salt, gær, bygmaltekstrakt, druesukker. Drys: hvedemel. Kan indeholde spor af mælk, æg, soja, nødder (hasselnød & mandel) og sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Byg, Hvede, Glutenholdigt korn, Rug Kan indeholde spor af Soja, Æg, Hasselnødder, Sesamfrø, Mælk, Mandel, Nødder

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1040 kJ/245 kcal
  • Fedt: 0,9 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
  • Kulhydrat: 50,2 g
    - heraf sukkerarter: 1,3 g
  • Kostfibre: 3,3 g
  • Protein: 7,5 g
  • Salt: 1,8 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 25 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 8500 g.
  • Vægt: 340 g.
  • Optøningstid: 30-60 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 24 stk
  • Holdbarhed: 365 dage