Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Stenovnsbagt Flute

Stenovnsbagt Flütes

Stenovnsbagte Flutes er velsmagende, rustikke flutes med let varierende udseende og drysset med mel. De er bagt på hvede- og rugmel og tilsat bygmaltekstrakt. En luftig krumme og lidt sej skorpe giver et lækkert bid. De har flere anvendelsesmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.
Download product data sheet

ca. 340 g. -Varenr: 18905000

Tilberedning
Bagevejledning: Læg den frosne baguette på en bageplade. Optøs ved stuetemperatur i 30-60 minutter. Varm ovnen op til 210°C og bag baguetten i henhold til nedenstående bagetemperaturer og -tider. Den præcise bagetemperatur og bagetid afhænger af den pågældende ovntype. Bagetemperatur i industri-/etageovn: 185°C. Bagetemperatur i varmluftovn: 180°C. Bagetid: ca. 15 minutter.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, rugmel, gær, salt, druesukker, bygmaltekstrakt. Drys: hvedemel. Kan indeholde spor af mælk, æg, soja, nødder (hasselnødder, valnødder, mandler), selleri og sesam.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Byg Kan indeholde spor af Soja, Æg, Hasselnødder, Sesamfrø, Selleri, Mælk, , Mandel, Nødder

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1015 kJ/239 kcal
  • Fedt: 0,8 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,1 g
  • Kulhydrat: 49 g
    - heraf sukkerarter: 1,2 g
  • Kostfibre: 3 g
  • Protein: 7,9 g
  • Salt: 1,7 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 25 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 8500 g.
  • Vægt: 340 g.
  • Optøningstid: 30-60 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 24 stk
  • Holdbarhed: 365 dage