Tilberedning
Bagevejledning: Optøs ved stuetemperatur i ca. 30 minutter inden afbagning. Bages ca. 2-3 minutter ved 180°C. Direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Hvedemel, vand, rugkerner^, rugsigtemel, solsikkekerner, surdej (hvedemel, vand, eddike, salt, hvedestivelse), palmeolie, bygmaltekstrakt, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), salt tilsat jod, yoghurtpulver (mælk), tørgær, hvedefibre, sukkersirup, rapsolie, vegetabilsk emulgatorer (E472e), stabilisatorer (E412), melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300), salt. Drys: hvedemel. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Hvede, Byg, Rug, Glutenholdigt korn, Mælk Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1115 kJ/266 kcal
-
Fedt: 5,5 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g
-
Kulhydrat: 43 g- heraf sukkerarter: 2,7 g
- Kostfibre: 4,3 g
- Protein: 8,1 g
- Salt: 1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 70 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 5250 g.
- Vægt: 75 g.
- Optøningstid: 30 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage