Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Bagergårdens Øko Solsikke i bagepose
Skåret

Bagerg. Øko. Solsikkerug i bagepose

Hvis det er vigtigt for jer at tilbyde økologiske produkter for jeres gæster, bør I prøve vores Bagergårdens Økologiske Solsikkerugbrød. Et saftigt rugbrød med massér af solsikke- og rugkerner. Brødet er i bagepose og skiveskåret, så du kan servere friskbagt brød, lige når det passer dig.
Dansk produceret Frost Økologi Nøglehulsmærket Fuldkorn EU Økologi Vegansk
Download product data sheet

27 skiver, 950 g. -Varenr: 10027000

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i bageposen i ca. 5 timer ved stuetemperatur. Bag brødet i bageposen i ca. 35-40 min ved 100°C. OBS: Den frosne bagepose kan være skrøbelig.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner*^ 18%, øko. surdej 17% (rugmel*^ 11%, vand), rugsigtemel* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, rugmel*^ 3%, fuldkornshvedemel*^ 2%, bygmaltekstrakt*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (rugmel*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug og Byg.

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1013 kJ/242 kcal
  • Fedt: 7 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
  • Kulhydrat: 33 g
    - heraf sukkerarter: 2,4 g
  • Kostfibre: 8,6 g
  • Protein: 7,1 g
  • Salt: 1,1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 35-40 min.
  • Bagetemperatur: 100 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage
Umbraco.Cms.Core.Models.MediaWithCrops`1[Kohberg.Models.ContentModels.Image]
Video

Tilberedning af vores forskellige rugbrødsvarianter

Forskellige varianter af rugbrød, som hver især bidrager til en unik smagsoplevelse

Køb hos din grossist