Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i bageposen i ca. 5 timer ved stuetemperatur. Bag brødet i bageposen i ca. 35-40 min ved 100°C. OBS: Den frosne bagepose kan være skrøbelig.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner*^ 18%, øko. surdej 17% (rugmel*^ 11%, vand), rugsigtemel* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, rugmel*^ 3%, fuldkornshvedemel*^ 2%, bygmaltekstrakt*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (rugmel*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Rug, Byg
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1013 kJ/242 kcal
-
Fedt: 7 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
-
Kulhydrat: 33 g- heraf sukkerarter: 2,4 g
- Kostfibre: 8,6 g
- Protein: 7,1 g
- Salt: 1,1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 35-40 min.
- Bagetemperatur: 100 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage