Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Bagergårdens Øko Solsikke i bagepose

Bagerg. Øko. Solsikkerug i bagepose

Du kan servere friskbagt brød, lige når det passer dig med Bagergårdens Økologisk Solsikkerugbrød i bagepose. Vi har bagt brødet på surdej, rug- og hvedemel, og tilsat solsikke og rugkerner.
Download product data sheet

27 skiver, ca. 950 g. -Varenr: 10027000

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i bageposen i ca. 5 timer ved stuetemperatur. Bag brødet i bageposen i ca. 35-40 min ved 100°C. OBS: Den frosne bagepose kan være skrøbelig.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner*^ 18%, surdej* (rugmel*^ 11%, vand), rugsigtemel* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, rugmel*^ 3%, fuldkornshvedemel*^ 2%, bygmaltekstrakt*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (rugmel*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Byg, Rug, Hvede, Glutenholdigt korn

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1013 kJ/242 kcal
  • Fedt: 7 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,7 g
  • Kulhydrat: 33 g
    - heraf sukkerarter: 2,4 g
  • Kostfibre: 8,6 g
  • Protein: 7,1 g
  • Salt: 1,1 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 35-40 min.
  • Bagetemperatur: 100 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage