Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Øko Græskarkernerugbrød i bagepose

Øko Græskarkernerugbrød i bagepose

Forkæl dine gæster med et smagfuldt og kernefuldt rugbrød bagt af vores uddannede bagere. Med vores Øko Græskarkernerugbrød i bagepose kan du servere friskbagt brød, lige når det passer dig. Brødet er bagt på surdej, der giver en mild smag og aroma, og så er det tilsat masser af sprøde hakkede græskarkerner. Skiven har en ideel størrelse, der passer perfekt til frokostbordet.
Download product data sheet

27 skiver, ca. 950 g. -Varenr: 10001266

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i bageposen i ca. 5 timer ved stuetemperatur. Bag brødet i bageposen i ca. 35-40 min. ved 100°C. OBS: Den frosne bagepose kan være skrøbelig.
Ingredienser:
Vand, surdej* (Rugmel*^ 12%, vand), rugmel^ 14%, hvedemel*, rugkerner*^ 13%, hakkede græskarkerner* 8%, solsikkekerner* 2%, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt*, rugmel*^, tørret surdej (rugmel*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Hakkede græskarkerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Glutenholdigt korn, Rug, Hvede, Byg

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:987 kJ/236 kcal
  • Fedt: 5,1 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,9 g
  • Kulhydrat: 35 g
    - heraf sukkerarter: 1,6 g
  • Kostfibre: 7 g
  • Protein: 8,5 g
  • Salt: 1,2 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 35-40 min.
  • Bagetemperatur: 100 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage