Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i bageposen i ca. 5 timer ved stuetemperatur. Bag brødet i bageposen i ca. 35-40 min. ved 100°C. OBS: Den frosne bagepose kan være skrøbelig.
Ingredienser:
Vand, surdej* (Rugmel*^ 12%, vand), rugmel^ 14%, hvedemel*, rugkerner*^ 13%, hakkede græskarkerner* 8%, solsikkekerner* 2%, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt*, rugmel*^, tørret surdej (rugmel*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Hakkede græskarkerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Hvede, Byg, Glutenholdigt korn, Rug
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:987 kJ/236 kcal
-
Fedt: 5,1 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,9 g
-
Kulhydrat: 35 g- heraf sukkerarter: 1,6 g
- Kostfibre: 7 g
- Protein: 8,5 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 35-40 min.
- Bagetemperatur: 100 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage