Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Græskarrugbrød 950g

Græskarrugbrød

Bagt rugbrød drysset med 1% hakket græskarkerner. Dybfrossen.
Et klassisk Græskarrugbrød der er bagt på surdej og tilsat smagfulde solsikke- og græskarkerner. For at afrunde smagsoplevelsen har vi drysset med hakkede græskarkerner på toppen, så du får du et blødt og groft rugbrød.
Dansk produceret Frost Fuldkorn Nøglehulsmærket Vegansk
Download product data sheet

950 g. -Varenr: 10197015

Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i plastposen ved stuetemperatur i minimum 5 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 15-18 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel^ 12%, vand), rugmel^ 14%, hvedemel, rugkerner^ 13%, græskarkerner 6%, solsikkekerner 2%, salt tilsat jod, hakkede græskarkerner 1%, rugfibre, karamelliseret sukkersirup, bygmaltekstrakt, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Byg, Rug, Glutenholdigt korn og Hvede.

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:988 kJ/236 kcal
  • Fedt: 5,3 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 0,9 g
  • Kulhydrat: 35 g
    - heraf sukkerarter: 1,8 g
  • Kostfibre: 7,1 g
  • Protein: 8,2 g
  • Salt: 1,2 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 8 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
  • Vægt: 950 g.
  • Optøningstid: 300 min.
  • Optøningstemperatur: 21 °C
  • Bagetid: 15-18 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Antal pr. palle: 56 stk
  • Holdbarhed: 365 dage

Køb hos din grossist