Tilberedning
Tilberedning: Optø brødet i en plastpose i minimum 3 timer ved stuetemperatur. Tag brødet ud af plastposen inden afbagning. Bages ca. 15-18 minutter ved 180°C. Direkte fra frost: Anbefales ikke.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel^ 15%, vand), rugsigtemel 17%, rugkerner^ 12%, rugmel^ 11%, bygmaltekstrakt, rugfibre, salt tilsat jod, ruggryn^ 1%, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), gær. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Rug, Glutenholdigt korn, Byg
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:828 kJ/198 kcal
-
Fedt: 0,8 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
-
Kulhydrat: 38 g- heraf sukkerarter: 2,8 g
- Kostfibre: 8 g
- Protein: 5,4 g
- Salt: 1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 180 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 15-18 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage