Tilberedning
Bagevejledning: Optø i plastpose i ca. 5 timer ved stuetemperatur og bages i emballagen ved 100°C i 35-40 min. Håndteres forsigtigt, da den frosne emballage er skrøbelig.
Ingredienser:
Vand, surdej (Rugmel*, vand, surdejskultur), rugsigtemel, rugkerner*, rugmel*, hvedemel, hørfrø, salt tilsat jod, bygmaltekstrakt, gær, melbehandlingsmidler (E300). *: Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Hvede, Glutenholdigt korn, Byg, Rug
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:923 kJ/219 kcal
-
Fedt: 2,8 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,4 g
-
Kulhydrat: 38 g- heraf sukkerarter: 2,1 g
- Kostfibre: 7,7 g
- Protein: 6,6 g
- Salt: 1,1 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 8 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 7600 g.
- Vægt: 950 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 35-40 min.
- Bagetemperatur: 100 °C
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage