Tilberedning
Tilberedning: Optøs i emballagen i minimum 5 timer og er derefter klar til brug.
Ingredienser:
Surdej (vand, Rugmel^ 13%), rugmel^ 26%, vand, rugkerner^ 18%, hvedemel, salt tilsat jod, sukkersirup, fermenteret hvedemel, rugfibre, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), ruggryn^, karameliseret sukkersirup, gær, bygmaltekstrakt, salt. Drys: ruggryn^. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Rug, Byg, Glutenholdigt korn, Hvede
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:836 kJ/200 kcal
-
Fedt: 0,8 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
-
Kulhydrat: 37 g- heraf sukkerarter: 2,3 g
- Kostfibre: 8,7 g
- Protein: 5,8 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 9 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 9000 g.
- Vægt: 1000 g.
- Optøningstid: 300 min.
- Bagetid: min.
- Antal pr. palle: 56 stk
- Holdbarhed: 365 dage