Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Glutenfri Burgerbolle

Glutenfri Burgerbolle

Sprød gluten-, laktosefri og vegansk burgerbolle bagt på boghvedemel og rismel og tilsat gule hørfrø, psyllium- og hirsefrø for en saftig krumme. Bollen er drysset med velsmagende gule hørfrø og er således et perfekt glutenfrit alternativ til den klassiske burgerbolle. Leveres i bagestabil folie for den bedste smagsoplevelse og for at undgå krydskontamination.
Download product data sheet

ca. 85 g. -Varenr: 10001022

Tilberedning
Tilberedning: Bages i folien i ca. 9 min. /180°C fra frost. Fjern folien umiddelbart efter bagning.
Ingredienser:
Ingredienser: vand, majsstivelse, rismel, hørfrø, rapsolie, boghvedemel, tapiokastivelse, sirup (sukkersirup, salt), psylliumskalpulver, gær, stabilisator (hydroxypropylmethylcellulose), sukker, hirsefrø, salt tilsat jod, fortykningsmidler (guarkernemel, xanthangummi), emulgator (mono- og diglycerider af fedtsyrer (vegetabilsk)).
Allergener:

Næringsindhold pr. 100 g

  • Energi: Energi:1186 kJ/282 kcal
  • Fedt: 11 g.
    - heraf mættede fedtsyrer: 1 g
  • Kulhydrat: 39 g
    - heraf sukkerarter: 4,7 g
  • Kostfibre: 7,7 g
  • Protein: 3,9 g
  • Salt: 1,02 g

Detaljer

  • Stk. pr. kolli: 1 stk
  • Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
  • Nettovægt pr. kolli: 85 g.
  • Vægt: 85 g.
  • Bagetid: 9 min.
  • Bagetemperatur: 180 °C
  • Holdbarhed: 365 dage