Tilberedning
Tilberedning: Optø i brødet i en plastpose ved stuetemperatur i minimum 2 timer. Tag brødet ud af plastposen, og bag det i 2-3 min. ved 180°C. Bagning direkte fra frost anbefales ikke. Velegnet til klaprister.
Ingredienser:
Fuldkornshvedemel*^, vand, hvedemel*, rugmel*^, knækkede hvedekerner*^, hørfrø*, sesamfrø*, solsikkekerner*, rørsukker*, hvedegluten*, bygmaltekstrakt*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (hvede), E300). Drys: sesamfrø* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Sesamfrø, Glutenholdigt korn, Hvede, Rug, Byg
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1122 kJ/268 kcal
-
Fedt: 5,5 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,6 g
-
Kulhydrat: 41 g- heraf sukkerarter: 3,2 g
- Kostfibre: 7,1 g
- Protein: 9,8 g
- Salt: 0,94 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 40 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 3800 g.
- Vægt: 95 g.
- Optøningstid: 120 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 2-3 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage