Tilberedning
Tilberedning: Optø ca. 120 min. ved stuetemperatur. Kan med fordel lunes i 3-4 min. ved 180°C. Velegnet til klaprister.
Ingredienser:
Fuldkornshvedemel^ 38%, vand, hvedemel, hørfrø, ruggryn^ 5%, sukker, rapsolie, rugmel^ 2%, tørret surdej (hvedemel, surdejskultur), durumhvedemel, salt tilsat jod, hvedegluten, tørgær, bygmaltekstrakt, majsstivelse, stabilisatorer (E412), vegetabilske emulgatorer (E472e, E471), dextrose, melbehandlingsmidler (E300, enzymer (hvede)). Drys: Hørfrø og rugmel^. ^Fuldkorn. Kan indeholde spor af sesamfrø.
Allergener:
Indeholder Rug, Byg, Hvede, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1200 kJ/287 kcal
-
Fedt: 6,4 g.- heraf mættede fedtsyrer: 0,8 g
-
Kulhydrat: 44 g- heraf sukkerarter: 5 g
- Kostfibre: 7,3 g
- Protein: 9,7 g
- Salt: 0,95 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 6 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 3480 g.
- Vægt: 580 g.
- Optøningstid: 120 min.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: 3-4 min.
- Bagetemperatur: 180 °C
- Antal pr. palle: 40 stk
- Holdbarhed: 365 dage