Tilberedning
Tilberedning: Optø ved stuetemperatur i 1,5 time.
Ingredienser:
Vand, Rugkerner^ 12%, hasselnøddeflager 11%, solsikkekerner, mørk chokolade (sukker, kakaomasse, vegetabilsk emulgator (E322 af soja), vaniljekstrakt) 7%, hørfrø, rugmel^ 7%, chiafrø, rugsigtemel 4%, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), salt tilsat jod, karameliseret sukkersirup, bygmaltekstrakt, tørgær. Drys: hasselnøddeflager. Kan indeholde spor af sesamfrø, valnødder og pistacienødder. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Soja, Nødder, Rug, Hasselnødder, Byg, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Sesamfrø,
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1228 kJ/294 kcal
-
Fedt: 17 g.- heraf mættede fedtsyrer: 2,5 g
-
Kulhydrat: 21 g- heraf sukkerarter: 5,1 g
- Kostfibre: 8,8 g
- Protein: 8,6 g
- Salt: 1,3 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 3500 g.
- Vægt: 70 g.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: min.
- Antal pr. palle: 88 stk
- Holdbarhed: 365 dage