Tilberedning
Tilberedning: Optø ved stuetemperatur i 1,5 time.
Ingredienser:
Vand, hakkede græskarkerner 12%, Rugkerner^ 12%, solsikkekerner, tranebær 7%, hørfrø, rugmel^, rørsukker, chiafrø, rugsigtemel, tørret surdej (rugmel^, surdejskultur), salt tilsat jod, karameliseret sukkersirup, rugmel^, bygmaltekstrakt, tørgær, solsikkeolie. Drys: Hakkede græskarkerner. Kan indeholde spor af hasselnødder, sesamfrø, valnødder og pistacienødder. ^Fuldkorn.
Allergener:
Indeholder Rug, Byg, Glutenholdigt korn Kan indeholde spor af Nødder, Sesamfrø, Hasselnødder,
Næringsindhold pr. 100 g
- Energi: Energi:1169 kJ/279 kcal
-
Fedt: 13 g.- heraf mættede fedtsyrer: 1,8 g
-
Kulhydrat: 26 g- heraf sukkerarter: 9,7 g
- Kostfibre: 8,1 g
- Protein: 9,4 g
- Salt: 1,2 g
Detaljer
- Stk. pr. kolli: 50 stk
- Opbevaring: -18 °C (må ikke nedfryses efter optøning)
- Nettovægt pr. kolli: 3500 g.
- Vægt: 70 g.
- Optøningstemperatur: 21 °C
- Bagetid: min.
- Antal pr. palle: 88 stk
- Holdbarhed: 365 dage