![Hero](/media/ojpd0w1r/miljoe_cafe_sandwich_grov_1600x720.jpg?width=414&height=336&quality=80&v=1d9fa9d50a154a0)
![](/media/xq0noehl/miljoe_cafe_sandwich_5932_1-1.jpg?rxy=1,0.31954887218045114&width=400&height=258&quality=80&v=1d9ed5052314eb0)
Chicken “to-go” Café Sandwich
Ingredienser:
1 Kohberg Café Sandwich
2 spsk. chilimayo
4 blade frisk salat
1 stegt kyllingefilet i skiver
2 spsk. agurkerelish
Salatløg i ringe
Sådan gør du:
- Rist brødet, og flæk det.
- Smør med chilimayo, og byg sandwichen op med salat, kyllingefilet, agurkerelish og løgringe.
- Læg sandwichen sammen, og pak den i papir til turen.
![](/media/5qdeo2x3/miljoe_cafe_sandwich_6005_1-1.jpg?rxy=0,0.7723082362410655&width=400&height=258&quality=80&v=1d9ed5069bf94b0)
Café Sandwich med parma, mozzarella og pesto
Ingredienser:
1 Kohberg Café Sandwich
2 spsk. pesto
60 g parmaskinke
3 skiver frisk bøffelmozzarella
½ tomat i skiver
Friske basilikumblade
Sådan gør du:
- Del brødet, og rist det på en grill eller i klaprister.
- Smør brødet med pesto, og top med parmaskinke, mozzarellaskiver og tomatskiver.
- Drys med friskkværnet peber og masser af friske basilikumblade, og læg sammen til en hygge-cafénatmad i luksusklassen.
![](/media/ak1enbut/kohberg_groen_bagg_dk_mel_1920x1080_v4.jpg?width=345&height=0&quality=80&v=1da001fce54c8a0)
![](/media/k5ffjury/miljoe_cafe_sandwich_5924_1-1.jpg?rxy=1,0.5050125313283208&width=400&height=258&quality=80&v=1d9ed50772e4d30)
Café Sandwich med svampe og bacon
Ingredienser:
1 Kohberg Café Sandwich
2 skiver bacon
Fedtstof til stegning
75 g friske østershatte
Salt og friskkværnet peber
2 spsk. tomatpesto
2 skiver cheddarost
2 spsk. syltede peberfrugter i strimler
Bredbladet persille
Sådan gør du:
- Steg baconskiverne i fedtstof på en pande, til de er gyldne og sprøde. Læg dem på fedtsugende papir.
- Steg østershattene på samme pande i fedtstoffet fra baconen. Lad dem stege, til de er gyldne, og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Del brødet, og rist det på en grill eller i klaprister.
- Smør brødet med tomatpesto, og kom svampe, ost, bacon, syltede peberfrugter og masser af friske persilleblade i - og så har du en lækker cafésandwich for to.
![](/media/jlppxsul/miljoe_cafe_sandwich_5859_1-1.jpg?width=400&height=258&quality=80&v=1d9ed1dedf8a470)
Café Sandwich med spicy tuna
Ingredienser:
Sandwich:
1 Kohberg Café Sandwich
½ avocado
3 spsk. spicy tunsalat
2 spsk. syltede rødløg dild
Spicy tunsalat:
1 dåse tun
2 spsk. chilimayo
2 syltede drueagurker, finthakkede
1 spsk. løg, finthakket
Evt. friskhakket chili efter temperament
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Flæk din Kohberg Café Sandwich, og rist eller grill den.
- Grav avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Skær i tynde skiver og fordel på underdelen af brødet.
- Top med spicy tunsalat, syltede rødløg og masser af dild.
- Læg den sammen til en ægte spicy tuna cafésandwich.
![](/media/vj3h4dab/miljoe_cafe_sandwich_5808_1-1.jpg?width=400&height=258&quality=80&v=1d9ed1dedbc85d0)
Café Sandwich med saftig steak
Ingredienser:
1 Kohberg Café Sandwich
1 steak (ca. 150g)
2 spsk. rød pesto med peberfrugt
2 skiver blød ost (fx talleggio eller port salut)
4 cornichoner i aflange skiver
4 semidried tomater
Frisk timian
Sådan gør du:
- Flæk din Kohberg Café Sandwich, og rist eller grill den.
- Steg bøffen på en pande, eller grill den, til den er rosa.
- Smør brødet med rød pesto.
- Skær bøffen i skiver, og fordel dem på den underste del af sandwichen.
- Kom ost på og gratiner ved 230 °c eller under ovnens grill, til osten er smeltet.
- Top med cornichoner, semidried tomater og friske timianblade, og læg den øverste del af sandwichen på.
![](/media/b5elybui/miljoe_cafe_sandwich_5958_1-1.jpg?rxy=0.05263157894736842,0.843358395989975&width=400&height=258&quality=80&v=1d9ed509957b950)
“Tøm køleskabet” Café Sandwich
Har du lidt forskellige spreads eller pestoer i køleskabet og Kohberg Café Sandwich på lager, kan du lave din "restesandwich" af næsten alle rester.
Ingredienser:
1 Kohberg Café Sandwich
Smør
2 spsk. pesto
”Rester fra i går” fx: Stegte grønsager, lidt kød eller kylling, kartofler i skiver, revet ost, friske hvidløgsspirer eller en rest salat
Sådan gør du:
- Del brødet, og smør det med smør.
- Rist brødet med skærefladen nedad - på en pande eller i klaprister.
- Fyld med pesto, gode rester og evt. lidt revet ost.
Sådan - resterne fra aftensmåltidet er forvandlet til en lækker frokost eller en nem aftensmad dagen derpå. Velbekomme!
![](/media/4mff02vh/landingpage_bund.jpg?width=345&height=0&quality=80&v=1d9ed4f10280dc0)