Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
ELEV OG LÆRLING

Fremtidens medarbejdere kan begynde her!

Drømmer du om en uddannelse med masser af udfordrende opgaver og gode udviklingsmuligheder?

Så bliv elev hos os! Som elev hos Kohberg får du et spændende uddannelsesforløb, hvor du vil opleve et klar samspil mellem det, du lærer på skolen, og din hverdag på Kohberg. Du får de bedste betingelser for at udvikle dig både fagligt og personligt - og du får masser af nye kompetencer og brugbare erfaringer i din rygsæk. 

Hos Kohberg er du som lærling eller elev en del af holdet fra allerførste dag, og det er meget vigtigt for os, at du udvikler dig og med tiden får mod på at tage selvstændige beslutninger. Alt imens vi selvfølgelig  hjælper og guider dig gennem din uddannelse.

Du har mange muligheder for at tage en uddannelse hos os - her er nogle af de uddannelser, vi har:

  • Automatiktekniker
  • Automatiseringstekniker
  • Industrioperatør
  • Detailbager
  • Økonomiassistent
  • Rustfast Smed
  • Lager- og Logistikelev

Hvis den uddannelse, du drømmer om, ikke er med på listen - så kontakt os, og hør om mulighederne for at skabe netop den fremtid, du ønsker dig. 

Fra UFAGLÆRT TIL FAGLÆRT

“Kohberg har givet mig en masse muligheder”

Stephen startede som ufaglært i Kohbergs pakkeri i 2019 - men en dag tog bagerichefen fat i ham. Det blev starten på et uddannelsesforløb, hvor Stephen gik fra ufaglært til faglært. 

 

 

Stephen

Vil du i praktik hos os?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du vil i praktik hos os - det kan være som skolepraktik, eller hvis hvis du går på en uddannelse, hvor det kunne være relevant.

Hvis du vil i praktik hos os, kan du kontakte vores HR-afdeling på tlf.: 73 64 64 00.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du er et sted i dit arbejdsliv, hvor du har brug for en hånd til igen at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.