Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Fastfood

Sæt max SMAG på menuen

Brug vores hacks og løft dine hjemmelavede burgere, hotdogs og pitaer op i verdensklasse.

HACK #1

Spicy Spiral Hotdog

Med et enkelt snit og vores smørbagte hotdogbrød, får du en hotdog, der smager fantastisk og får folk til at spørge: Hvordan har du lavet den?

Sådan gør du:

Stik træspyddet krydderpølsen og snit med let vinklet kniv, mens du drejer pølsen. Træk spyddet ud efter snit.

Snit rød spidkål fint og vend det med olie, eddike og salt. Klem det let med hånden, og lad det trække indtil servering. Skær tynde skiver af jalapeno.

Grill pølsen og varm brødet på grill eller i ovn.

Kom det lynsyltede røde spidskål i brødet, læg pølsen ovenpå. Fordel burgerdressing langs pølsen. Kom jalapeno skiver i sprækkerne og top af med koriander.

#HACK 2

SMASH din burger og få max SMAG

Høj fedt%, et godt smash og en smørbagt burgerbolle gør din burger max saftig og sprød.

HACK #3

Smørbagt hotdog med pulled pork

Vores smørbagte hotdogbrød kan meget mere end være sidekick til grillpølser (selvom dét også er en vinder!). Prøv en porky dog med pulled pork. 

Sådan gør du:

Brug pulled pork rester, eller tilbered det efter anvisning fra pakken.

Skær Puck ost i små tern.

Snit asparges i mindre stykker og skyl dem med kogende vand.

Vend pulled pork med Puck ost, majs, syltede løg, asparges, olie, lidt salt og peber.

Varm brødet på grill eller i ovn.

Fordel fyldet i hotdogbrødet og top med karse.

HACK #4

Crispy kyllingeburger

Lav en burger med sprød panko-paneret kylling, grillet peber, cremet avocado og frisk rucola.

Tip: Kyllingen kan også tilberedes på pande eller i airfryer.

Sådan gør du:

Varm ½ liter smagsneutral olie i en gryde eller brug en friturekoger.

Skyl peberfrugten, del den i fire stykker, vend dem i lidt olie og grill dem hårdt på en pande eller grill.

Pisk æg med salt og peber i en skål, og hæld panko i en anden. Vend kyllingen i æg og panko. Steg den i olie i ca. 3-4 minutter.

Mos avocadoen groft med salt og peber.

Skyl rucola og ærteskud.

Varm Surdej Burger på grill eller i ovn.

Flæk bollen, smør guacamole på bunden, læg rucola, kylling og peberfrugt ovenpå. Top med ærteskud og lidt ekstra guacamole på overbollen. 

#HACK 5

Pita med pulled chicken

Bland alt dit lækre fyld sammen i en skål, før du fylder dit pitabrød - så får du den perfekte fordeling.

Tip: Tilbered pulled kylling og pommes frites. Snit salat og rød spidskål - og tilsæt lidt salt og eddike. Flæk en agurk på langs, skrab kernerne ud og skær i skiver. Vend pulled kylling, rød spidskål, agurk og salat med chili hummus. 

Sådan gør du:

Varm Kohbergs Madbrød - perfekt til pita, skær det halvt igennem og fordel fyldet heri.

Stik pommes frites i hist og her, så de bliver fordelt ud til en max lækker smag.

#HACK 6

Bedste hack til smeltet ost

Det er virkelig nemt at smelte osten i cheeseburgeren. Steg bøffen og læg en skive ost på, låg på et par minutter - bum!

Tip: Prøv f.eks. Kohbergs Smørbagt Burger med ost, chipotlemayo, salat, syltede agurker, løgringe og bøf af 180 g oksekød.

HACK #7

Cucumber-ribbon salat

Prøv noget nyt på toppen af din hotdog! Cucumber-ribbon salat er et nemt twist, der løfter den op i særklasse.

Sådan gør du:

Skyl agurk, radiser og chili.

Med en tyndskræller rives tynde bånd på langs af agurken. Skær tynde skiver af radisen (alternativt på mandolinjern). Vend agurk og radiser med 1 tsk. eddike og et nip salt.

Hak chili fint og vend det med olie, salt og peber.

Grill eller steg pølser og varm brødene på grill eller i ovn.

Kom pølsen i brødet, top med ketchup og fordel agurk-radise-salaten ovenpå. Top af med chili efter smag. 

#HACK 8

Airfryer flæskestegssandwich

Lav en lækker sandwich med rester fra flæskestegen i din airfryer på no time!

Læg bollen i airfryeren ved siden af skiver af flæske- eller ribbensteg. Giv det 5 min. ved 200°C.

Smør underbollen med sennep og saml din sandwich med steg, syltede agurker, mayo, fintsnittet rødkål og svær.

#HACK 9

Chopped laksesandwich

Få alle smagsnuancer i hver eneste mundfuld! Hak alle ingredienser sammen og nyd dem i en sprød surdejsburgerbolle.

Tip: Rist Kohbergs Surdej Burger i toasteren. Hak røget laks, avocado, kapers, syltede agurker, forårsløg, dild, flødeost, citron, salt og peber.

#HACK 10

Sprød burgerbolle

Steg din burgerbolle i smør på panden, så får du en burgerbolle med lækker sprød overflade og god smag. 

#Kohberghacks