Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
UOPFORDRET ANSØGNING

Vil du arbejde sammen med os?

Kohberg er en mangfoldig virksomhed - og udover vores 80 uddannede bagere har vi også pakkeri, lager, salgs- og marketingsafdeling, økonomiafdeling, vedligeholdsafdeling, HR, planlægning og logistik og meget mere

Vil du arbejde som bager hos os?

Hos Kohberg har vi mere end 80 uddannede bagere - og selvom vi er et stort bageri, vil du få masser af faglige udfordringer. Vi bager rugbrød, hvedebrød, boller, wienerbrød, snacks og meget mere. Alle vores bagere får god løn, fri i weekenderne, pensions- og sundhedsordning - og naturligvis masser af gode kolleger!

Bliv elev hos Kohberg

Banker dit hjerte også for godt brød? I Kohberg vil vi meget gerne have lærlinge og elever - og vi har mulighed for, at du kan uddanne dig som bl.a. automatiktekniker, automatiseringstekniker, rustfast smed, lager- og logistikelev, industrioperatør, detailbager og økonomiassistent. Er du på jagt efter en elev- eller læreplads i en spændende virksomhed, hvor du får masser af muligheder for at udfolde hele dit potentiale? Så send os en ansøgning!

Industri- og procesoperatør

Som industri- eller procesoperatør hos Kohberg spiller du en meget vigtig rolle i bageriet. Det er dig, der sørger for, at vores store bagemaskiner er indstillet korrekt og at alt kører, som det skal.

Teknik og vedligehold

Kohberg omfatter tre store bagerier - og vores vedligeholdsafdeling varetager mange forskellige og spændende opgaver.

Administration (HR, IT, Økonomi)

Kohberg er en dynamisk virksomhed med knap 500 medarbejdere - og det kræver naturligvis dygtige administrative medarbejdere. Hvis du har lyst til at blive del af vores administration, vil vi meget gerne høre fra dig.

Kvalitet- og varesikring

Som fødevarevirksomhed skal Kohberg leve op til høje standarder for fødevaresikkerhed og kvalitetssikring - og vores kvalitetsafdeling er en vigtig sparringspartner for alle dele af vores produktion, både i forhold til det daglige kvalitetsarbejde og i forbindelse med certificeringer og recertificeringer.

Salg og marketing

Vores salg og marketingsafdeling sørger for, at alle danskere kender Kohberg - og at de ved, hvilke spændende nyheder og velkendte favoritter vi kan tilbyde.

Produktudvikling og innovation

Vil du være med til at sikre Kohbergs position som innovativt brand? Som del af vores innovationsafdeling får du mulighed for at sætte dit helt eget præg på udviklingen af nye rugbrød, hvedebrød, morgenbrød, wienerbrød, snacks og sandwich.

Indkøb

Vores indkøbsafdeling udvælger omhyggeligt råvarer og leverandører, der lever op til vores høje krav.

Lager og logistik

Det er ikke nok at udvikle og bage gode brød - de skal også ud til kunderne! På vores lager og i vores logistikafdeling er der styr på, hvor hver enkelt råvare eller produkt befinder sig.

Planlægning og projektledelse

Det tager tid at bage et godt brød, og nogle gange er vi nødt til at sætte gang i bageprocessen, allerede inden brødene er bestilt. Der er mange processer på Kohberg, der kræver overblik, planlægning og solid projektstyring - er det noget for dig?

Bliv del af Team Kohberg!

Vil du være del af en spændende virksomhed med masser af muligheder? Uanset hvad du laver hos Kohberg, får du en andel i, at vi hver dag kan bage friskt og lækkert brød. Medarbejderne hos Kohberg deler et stærkt fællesskab