1969
Det hele startede ...
I 1955 overtog Alfred Kohberg sin fars håndværksbageri på Østergade i den lille sønderjyske by Bolderslev. Men det lille bageri blev hurtigt for småt for Alfred, og i 1969 flyttede han bageriet til Kernesvinget i Bolderslev og lagde dermed grundstenen til det Kohberg, vi kender i dag.
1982
Rugbrødsbager - i stort format
Alfred var i sin tid lokal rugbrødsmester, og han tog sin håndværk og sans for godt rugbrød med sig til det nye bageri på Kernesvinget. Her blev bagt rugbrød i stor skala - og altid med respekt for håndværket.
1989
Alfred sælger sit livsværk
Alfred Kohberg sælger i 1989 sit livsværk til det sønderjyske iværksætterpar Inga og Preben Fogtmann. Preben og Inga lovede Alfred, at de ville videreføre Kohbergs stolte traditioner og bage godt brød til danskerne.
1991
Viking og Herkules
To af vores mest populære rugbrød - Herkules og Viking - bliver udviklet og lanceret. Det er stadig forholdsvist nyt at bage rugbrød med mange kerner, og de to grove rugbrød fik hurtigt plads blandt danskernes favoritter.
1993
Kohberg bager hvedebrød
Rugbrødet vil altid være Kohbergs DNA - men i begyndelsen af 1990'erne blev bageriet i Bolderslev udvidet med et 6.000 m2 hvedebageri.
1993
Boller fra Kohberg?
Med hvedebrødet kommer også "Boller fra Kohberg" - og udsagnet "Hvad skal jeg sige? - Boller fra Kohberg" sætter sig for evigt fast i danskernes hukommelse.
2013
Mester og Anton
Dukkerne Mester og Anton er for første gang på skærmen, og deler ud af deres "bagerfaglige ekspertise" ...
2019
Vi er bagere!
Mere end 80 af vores knap 500 medarbejdere er uddannede bagere. Med bagertern på poserne og to trekanter, der illustrerer den traditionelle måde at pakke et brød ind, bliver vores stolte bagertraditioner fra 2019 også at se på vores emballager
Vores værdier
Se vores værdier
Fundamentet for vores kultur
Vores værdier er fundamentet for alt, vi gør i Kohberg - ja, de står endda på vores kaffekrus.
Vi er bagere - og vi er stolte af vores brød og vores traditioner! Kohberg er Danmarks største dansk- og familieejede bageri, og det forpligter.