Velkommen til Kohberg.

Hvilken side ønsker du at besøge?

Luk
Hero
Cafésandwich

Hjemmelavet caféstemning

Værsgo! Ægte caféstemning derhjemme – til dig fra Kohbergs bagere. Vælg mellem tre lækre Café sandwich – en lys med durum, en grovere baseret på grød af havre og med hørfrø og solsikkekerner, eller en mørk protein tilsat solsikkekerner, hørfrø og chia. En knasende sprød café-treat efter en tur i toasteren!

Café Sandwich med tofu

Ingredienser:

1 Kohberg Protein Café Sandwich

1 pk. tofu

1 dl. soya

2 palmekålsblade

30 g edamamebønner (optøet)

2 syltede peberfrugter med cream cheese fyld

En håndfuld bladbeder

Et nip chiliflager

 

Sådan gør du:

  • Skær tofuen ud i smalle stænger og mariner i soyaen.
  • Flæk din Kohberg Protein Café Sandwich, og rist eller grill den. 
  • Kog lidt vand i en elkedel og hæld det over palmekålsbladene.
  • Vend edamamebønnerne med chiliflagerne. 
  • Skær peberfrugterne over i halve.
  • Steg tofuen på en pande med soyalagen i ca. 2 minutter på hver side ved mellem til høj varme.
  • Fordel bladbeder og palmekål på bunden af sandwichen. Fyld med peberfrugterne, edamamebønner og tofustykkerne og læg den øverste del af sandwichen på.

Protein Café Sandwich med kylling

Ingredienser:

1 Kohberg Café Sandwich

En håndfuld rucola

1 kyllingebryst (stegt og skåret i skiver)

1 rød peberfrugt

Rosa peber

 

Sådan gør du:

  • Flæk din Kohberg Protein Café Sandwich, og rist eller grill den. 
  • Skær peberfrugter i store chunks og kom dem på en brandvarm pande og steg dem hårdt af.
  • Skyl rucola og sving vandet af.
  • Kom pesto på bunden af sandwichen.
  • Læg rucola på og efterfølgende kylling.
  • Top af med de grillede peberfrugter, giv det et drys rosa peber og læg den øverste del af sandwichen på.

Chicken “to-go” Café Sandwich

Ingredienser:

1 Kohberg Café Sandwich

2 spsk. chilimayo

4 blade frisk salat

1 stegt kyllingefilet i skiver

2 spsk. agurkerelish

Salatløg i ringe

 

Sådan gør du:

  • Rist brødet, og flæk det.
  • Smør med chilimayo, og byg sandwichen op med salat, kyllingefilet, agurkerelish og løgringe.
  • Læg sandwichen sammen, og pak den i papir til turen.

Café Sandwich med parma, mozzarella og pesto

Ingredienser:

1 Kohberg Café Sandwich

2 spsk. pesto

60 g parmaskinke

3 skiver frisk bøffelmozzarella

½ tomat i skiver

Friske basilikumblade

Sådan gør du:

  • Del brødet, og rist det på en grill eller i klaprister.
  • Smør brødet med pesto, og top med parmaskinke, mozzarellaskiver og tomatskiver.
  • Drys med friskkværnet peber og masser af friske basilikumblade, og læg sammen til en hygge-cafénatmad i luksusklassen.

Café Sandwich med svampe og bacon

Ingredienser:

1 Kohberg Café Sandwich

2 skiver bacon

Fedtstof til stegning

75 g friske østershatte

Salt og friskkværnet peber

2 spsk. tomatpesto

2 skiver cheddarost

2 spsk. syltede peberfrugter i strimler

Bredbladet persille

Sådan gør du:

  • Steg baconskiverne i fedtstof på en pande, til de er gyldne og sprøde. Læg dem på fedtsugende papir.
  • Steg østershattene på samme pande i fedtstoffet fra baconen. Lad dem stege, til de er gyldne, og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Del brødet, og rist det på en grill eller i klaprister.
  • Smør brødet med tomatpesto, og kom svampe, ost, bacon, syltede peberfrugter og masser af friske persilleblade i - og så har du en lækker cafésandwich for to.

Café Sandwich med spicy tuna

Ingredienser:

Sandwich:

1 Kohberg Café Sandwich

½ avocado

3 spsk. spicy tunsalat

2 spsk. syltede rødløg dild

Spicy tunsalat:

1 dåse tun

2 spsk. chilimayo

2 syltede drueagurker, finthakkede

1 spsk. løg, finthakket

Evt. friskhakket chili efter temperament

Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

  • Flæk din Kohberg Café Sandwich, og rist eller grill den.
  • Grav avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Skær i tynde skiver og fordel på underdelen af brødet.
  • Top med spicy tunsalat, syltede rødløg og masser af dild.
  • Læg den sammen til en ægte spicy tuna cafésandwich.

Café Sandwich med saftig steak

Ingredienser:

1 Kohberg Café Sandwich

1 steak (ca. 150g)

2 spsk. rød pesto med peberfrugt

2 skiver blød ost (fx talleggio eller port salut)

4 cornichoner i aflange skiver

4 semidried tomater

Frisk timian

Sådan gør du:

  • Flæk din Kohberg Café Sandwich, og rist eller grill den.
  • Steg bøffen på en pande, eller grill den, til den er rosa.
  • Smør brødet med rød pesto.
  • Skær bøffen i skiver, og fordel dem på den underste del af sandwichen. 
  • Kom ost på og gratiner ved 230 °c eller under ovnens grill, til osten er smeltet.
  • Top med cornichoner, semidried tomater og friske timianblade, og læg den øverste del af sandwichen på.

“Tøm køleskabet” Café Sandwich

Har du lidt forskellige spreads eller pestoer i køleskabet og Kohberg Café Sandwich på lager, kan du lave din "restesandwich" af næsten alle rester. 

Ingredienser:

1 Kohberg Café Sandwich

Smør

2 spsk. pesto

”Rester fra i går” fx: Stegte grønsager, lidt kød eller kylling, kartofler i skiver, revet ost, friske hvidløgsspirer eller en rest salat

Sådan gør du:

  • Del brødet, og smør det med smør.
  • Rist brødet med skærefladen nedad - på en pande eller i klaprister.
  • Fyld med pesto, gode rester og evt. lidt revet ost.

Sådan - resterne fra aftensmåltidet er forvandlet til en lækker frokost eller en nem aftensmad dagen derpå. Velbekomme!