
#HACK 1
Smash Burger med MAX smag
Smash kødet under stegning og få en max juicy bøg med sprød stegeskorpe!
Brug kød med høj fedtprocent – og gerne 2 bøffer pr. burger. Kohberg Smørbagt Burger er perfekt til opgaven!
En back-to-basic burger med fokus på SMAG! Pres bøffen flad mod panden til en højde på 1,5 cm. Lad en skive ost smelte over den varme bøf. Brug gerne to bøffer pr. burger og klassisk tilbehør som mayo, salat, tomat og sprød bacon. Kohbergs Smørbagt Burger er kronen på værket.
#HACK 2
3 lækre hotdogs - uden pølse
Variér klassikeren med alternativt fyld: Pulled pork kødboller eller svampe.
1: Smørbagt Hotdog med pulled pork, bbq sauce, coleslaw og purløg.
2: Smørbagt Hotdog med kødboller vendt i sesam, sød fransk sennep, fintsnittet spidskål og gulerod, syltede rødløg og kørvel.
3: Smørbagt Hotdog med svampe, kimchi, chilihummus, hakkede rødløg og koriander.
#HACK 3
Airfryer flæskestegssandwich
Lav lækker sandwich med rester fra flæskestegen i din airfryer på no time!
Varm bolle og kød samtidig og få både svær og bolle dejlig sprød. Prøv f.eks. Kohbergs Surdej Café Burger.
Læg bollen i airfryeren ved siden af skiver af flæske- eller ribbensteg. Giv det 5 min. ved 200°C.
Smør underbollen med sennep og saml din sandwich med steg, syltet agurk, mayo, fintsnittet rødkål og svær.
#HACK 4
Pita med pulled chicken
Bland alt dit lækre fyld sammen i en skål, før du fylder dit pitabrød - så får du den perfekte fordeling.
Tilbered pulled kylling og pommes frites.
Snit salat og rød spidskål - knus det med lidt salt og eddike.
Flæk en agurk på langs, skrab kernerne ud og skær i skiver.
Vend pulled kylling, rød spidskål, agurk og salat sammen med chili hummus.
Varm Kohberg Madbrød - perfekt til pita, skær det halvt igennem og fordel fyldet heri.
Stik pommes frites i hist og her, så de bliver fordelt ud til en MAX lækker smag.
#HACK 5
Chopped laksesandwich
Få alle smagsnuancer i hver mundfuld! Hak alle ingredienser sammen og nyd dem i sprød surdejsbolle.
Rist Kohbergs Surdej Café Burger i toasteren.
Hak røget laks, avocado, kapers, syltet agurk, forårsløg, dild, flødeost, citron + salt og peber.
#HACK 6
Cheeseburger tricket
Det er virkelig nemt at smelte osten i cheeseburgeren: Steg bøffen og læg en skive ost på, låg på et par minutter – bum!
Prøv f.eks. Kohbergs Smørbagt Burger med ost, chipotlemayo, salat, syltede agurk, løgringe og bøf af 180 g. oksekød.
#HACK 7
Gi' din bøf MAX smag
Det er super enkelt: Bland rød eller grøn pesto ind i kødet og steg som normalt.
Prøv f.eks. Kohberg Økologisk Fuldkornsburger, ketchup, mozzarella, rucola, tomat og bøf af 150 g. oksekød med 3 spsk. pesto.
#HACK 8
Undgå tørre grillbøffer
Pres en isterning ned i bøffen, når du steger, og få en MAX saftig burger.
Prøv f.eks. Kohberg Fuldkorn Burger med burgerdressing, salat, ost, bacon, løgringe og bøf af ca. 200 g. oksekød.
#HACK 9
Airfryer burger
Få en burger med saftig bøf, smukt smeltet ost og lækker, sprød bolle. Genialt!
Prøv Kohbergs Surdej Café Burger - en bolle med tyngde og bid.
Læg bagepapir i airfryeren, så er rengøringen hurtigt klaret.
Rør oksefars med salt, peber, paprika og timian.
Form en bøf, der passer til størrelsen på surdejsbollen.
Gi’ bøffen 5 min. i airfryeren ved 200°C.
Læg et stykke cheddar på den varme bøf, og lad det stå i lukket kammer ca. 1 min.
Varm bollen og saml din burger med mayo, bøf, løg, salat, tomat og mayo.
